Με στυλ στις τρεις πιο τουριστικές Ευρωπαϊκές πόλεις

Η αγαπημένη μας Fashion Blogger Pure Peggy είναι και πάλι μαζί μας και αυτή τη φορά φέρνει Ευρωπαϊκό αέρα! Σας παρουσιάζει το ιδανικό στυλ για τις τρεις πιο τουριστικές Ευρωπαϊκές πόλεις. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές της και να κυκλοφορήσετε με στυλ σε Λονδίνο, Παρίσι και Κωνσταντινούπολη!
Όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, θέλουμε να πάρουμε τη γεύση της χώρας που επισκεπτόμαστε με κάθε τρόπο. Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπάμε τα ταξίδια! Προσπαθούμε να μάθουμε μερικές λέξεις από τη γλώσσα του κάθε τόπου, αναζητούμε τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά και τα πολιτιστικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να γίνουμε ένα με τους ντόπιους; Το στυλ είναι η απάντηση! Και όταν λέω στυλ δεν εννοώ να ψωνίσετε καινούρια συνολάκια πριν το ταξίδι σας, αλλά να κάνετε μία σωστή επιλογή των ρούχων που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας και φυσικά να προσέξετε τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το μεγαλύτερο και πιο αναγνωρισμένο ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Tripsta S.A., οι εμβληματικές Ευρωπαϊκές πόλεις του Λονδίνου, της Κωνσταντινούπολης και του Παρισιού κατατάσσονται ως οι τρεις διεθνείς προορισμοί με τους περισσότερους επισκέπτες. Μιλώντας για ταξίδια που περιλαμβάνουν επισκέψεις από τη μια Ευρωπαϊκή χώρα στην άλλη, το να έχεις απλά μια χειραποσκευή κάνει τη μετακίνηση σαφώς ευκολότερη, αλλά το πακετάρισμα είναι μια πραγματική μάχη.

Γι’ αυτό θα σας δώσω δύο βασικές συμβουλές για πακετάρισμα, ώστε να καταφέρετε να πάρετε μαζί αρκετά διαφορετικά σύνολα, χωρίς να χρειάζεται να πάρετε πολλά πράγματα. α) Πάρτε ουδέτερα ρούχα και κομμάτια τα οποία μπορείτε να φορέσετε σε στρώσεις. β) Πάρτε ένα τζιν πουκάμισο. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του, ή ως ζακέτα με μια άλλη μπλούζα από μέσα, και προσθέτοντας και κάποιο κολιέ μπορείτε να παράγετε πολλά διαφορετικά στυλ. Όμως ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στο πώς να προσαρμόσετε το προσωπικό σας στυλ στο πνεύμα του Παρισιού, του Λονδίνου και της Κωνσταντινούπολης.


Διάβασε ακόμη 

5+1 Packing Tips για το Παρίσι


Παρίσι

Příspěvek sdílený Daphné Moreau (@daphnemodeandthecity),

Το Παρίσι είναι μια από τις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας και σίγουρα θέλετε να παρουσιάσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε όταν φτάνετε στο Αεροδρόμιο Charles De Gaulle είναι τα φουλάρια. Είναι ένα ωραίο αξεσουάρ, ανεξαρτήτως της εποχής που το επισκέπτεστε. Τον χειμώνα μπορεί να είναι μάλλινο, ενώ το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο από ελαφρύ βαμβάκι. Ένα άλλο απαραίτητο κομμάτι της Γαλλικής γκαρνταρόμπας είναι ένα κομψό σακάκι. (Αν είναι και ελαφρώς γυαλιστερό ή έχει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, ακόμα καλύτερα!) Συνδυάστε το με ένα απλό κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα στενό σκούρο μπλε τζιν παντελόνι και, πιστέψτε με, δεν θα είστε ντυμένες υπερβολικά, αλλά όπως ακριβώς πρέπει.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να έχετε μαζί σας ένα φουστάνι, αλλά να είναι ευέλικτο στο στυλ, ώστε να μπορείτε να το φορέσετε σε κάποιο δείπνο αλλά και σε επισκέψεις σε μουσεία / αξιοθέατα. Σε κάθε περίπτωση, αφήστε τα άνετα κολάν, τα φούτερ και τα αθλητικά παπούτσια στο σπίτι, καθώς αυτό θα μαρτυρούσε αμέσως ότι δεν είστε ντόπια. Οι Γαλλίδες δεν φορούν αθλητικά ρούχα, εκτός αν πρόκειται όντως να αθληθούν. Επίσης, τώρα που αναφέραμε τα παπούτσια, προτιμήστε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες αντί για αθλητικά.

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Justin Leconte λέει στη σειρά της, στο Youtube για τις Παριζιάνες, πως δεν μπερδεύουν ποτέ το μαύρο με το καφέ χρώμα στα σύνολά τους. Αναφέρει επίσης πως προϊόντα για τα χείλη ή νύχια που έχουν έντονα χρώματα από διεθνείς εταιρίες καλλυντικών δεν έχουν επιτυχία στη Γαλλία. Οι γυναίκες εκεί είχαν και θα έχουν πάντα κόκκινα χείλη και κόκκινα νύχια. Πιστεύω πως οι περισσότερες Γαλλίδες δείχνουν τόσο κομψές και εκθαμβωτικές, ακόμα και με απλά σύνολα, επειδή ξέρουν πώς να ντυθούν σε σχέση με τον σωματότυπο τους. Μου αρέσει, επίσης, και το γεγονός πως δεν ακολουθούν απαραίτητα τις τάσεις της εποχής. Αυτό τις κάνει περισσότερο ακόλουθες του στυλ και όχι «σκλάβες» της μόδας!


Διάβασε ακόμη 

Έξυπνα Καλοκαιρινά packing Tips (by Pure Peggy)


Λονδίνο

Příspěvek sdílený Isabella Thordsen (@isabellath),

Το στυλ του Λονδίνου είναι λίγο πιο περίπλοκο σε σχέση με αυτό του Παρισιού, καθώς διαχωρίζεται από το σύστημα κοινωνικών τάξεων. Δεν υπάρχει ένα Βρετανικό στυλ, αλλά πολλά, επειδή σε κάθε περιοχή οι άνθρωποι ντύνονται με διαφορετικό τρόπο. Θα δείτε τα πάντα! Από το «κυριλέ» στυλ της ανώτερης τάξης, το στυλ της punk-rock υποκουλτούρας των ’70, μέχρι το αστικό στυλ. Αντίθετα με το Παρίσι, μπορείτε να πειραματιστείτε περισσότερο με χρώματα και σχέδια, χωρίς να ανησυχείτε ότι η εμφάνισή σας θα είναι κραυγαλέα. Το να ανακατεύετε και να ταιριάζετε διάφορα στοιχεία είναι βασικό χαρακτηριστικό του στυλ στο Λονδίνο.

Κάντε μια μικρή έρευνα σχετικά με τα μέρη το οποία σκοπεύετε να επισκεφθείτε, ώστε να πάρετε έμπνευση για το πώς μπορείτε να τονίσετε την προσωπικότητά σας σε μια τόσο ηλεκτρική πόλη. Δεν είναι απαραίτητο να δείτε κάθε δημοφιλές μέρος και αξιοθέατο. Εδώ που τα λέμε πόσα μπορεί να καταλάβει κάποιος για τη ζωή στο Λονδίνο μέσα από μια επίσκεψη στο Westminster Abbey; Βρείτε τις γειτονιές που σας αρέσουν, ντυθείτε αναλόγως κι εξερευνήστε! Απλά μην ξεχάσετε την αντιανεμική σας ομπρέλα!


Διάβασε ακόμη 

Πως τα Social Media μπορούν να γινουν ο προσωπικός σας ξεναγός


Κωνσταντινούπολη

Příspěvek sdílený M A R I T S A (@maritsanbul),

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη αλλά είναι σοφό να ντύνεστε λίγο πιο συντηρητικά, ειδικά αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε θρησκευτικούς χώρους. Κατά τη διάρκεια της μέρας ντυθείτε απλά, αλλά με στυλ. Όμως βεβαιωθείτε πως έχετε πάρει και κάποια βραδινά, καθώς οι ντόπιοι τείνουν να φορούν τα καλά τους το βράδυ. Συμπεριλάβετε λίγο χρώμα για να σπάσετε τη μονοτονία. Η πόλη είναι γεμάτη από όμορφα χρώματα και σχέδια που αποτυπώνονται στις αγορές, τα πλακάκια και τα χαλιά της. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενσωματώσετε αυτό το στυλ μέσα στην ταξιδιωτική σας γκαρνταρόμπα. Μια maxi φούστα μου φαίνεται καλή ιδέα, καθώς είναι άνετη και σας κρατά αρκετά καλυμμένη όπου κι αν πάτε. Στην Κωνσταντινούπολη φυσάει αρκετά γι’ αυτό θα έπαιρνα μαζί μου ένα φουλάρι, όπως θα έκανα και στο Παρίσι. Βασικά, μάλλον θα αγόραζα ένα από το παζάρι!

Όπου κι αν ταξιδεύετε, δε χρειάζεται να φοράτε τις τελευταίες τάσεις για να δείχνετε μοδάτες. Φορέστε αυτά που σας ταιριάζουν και θα είστε πάντα κομψές. Ετοιμάζετε ήδη το επόμενο ταξίδι σας;


? Η Συμβουλή: Παρίσι, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη.. ή κάπου άλλού? Δεν έχει σημασία ο προορισμός, σημασία έχει να κλείσεις το ταξιδάκι σου εύκολα και γρήγορα! Αυτό θα γίνει φυσικά κατεβάζοντας στο Smartphone σου το app της airtickets®. Η εφαρμογή μάλιστα έχει βραβευθεί ως η καλύτερη στα e-volution awards 2017, στην κατηγορία ‘Mobile Business’! Θα βρεις από ξενοδοχεία και αεροπορικά μέχρι και ακτοπλοϊκά.. Γιατί τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι σίγουρα θα θέλεις ένα ρομαντικό 3ήμερο στη Σαντορίνη! Με το app της airtickets® θα έχεις πάντα μαζί σου έναν φίλο να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση!


Příspěvek sdílený ℳ Pure Peggy (@purepeggy),

Λεπτομέρειες για το Στυλ μου (Αθήνα)

? Φούστα – Pure Peggy
? Τσάντα – Handstuff
? Αξεσουάρ – LeChat
Ρολόι – Jord Watches
? Φωτογραφία από itphoto.gr

1 Σχόλια
  1. Ο/Η Eveleya λέει:

    Όλα τα παραπάνω στυλ είναι όμορφα, αλλά με εντυπωσίασε περισσότερο το στυλ του Λονδίνου, το χαλαρό στυλ και πολλά όμορφα χρώματα!

Μπείτε στη συζήτηση

CommentLuv badge