Travelen… Η αρχή

Καλώς ήρθατε στο πιο φρέσκο και ταξιδιάρικο Blog. Μπορεί το όνομά του να παραπέμπει στη λέξη Traveler (ταξιδιώτης), έχει όμως τη δική του ιστορία. Και ποια είναι αυτή? Η λέξη Travelen είναι μια δική μας επινόηση και προκύπτει από το ταξίδι (Travel) και το αρχικό των ονομάτων μας (EN). Όλοι καταλάβατε ότι πρόκειται ουσιαστικά για το ταξίδι της Έλενας και του Νίκου ή αλλιώς για το TravelEN.

Η Αρχή…

Η Ιδέα..

Η ιδέα του Travelen γεννήθηκε ένα απόγευμα του καλοκαιριού, στο μπαλκόνι του σπιτιού μας. Εκεί η Έλενα έριξε την ιδέα για πρώτη φορά μεταξύ σοβαρού και αστείου.. “Αφού μας αρέσει να ταξιδεύουμε γιατί δεν ανεβάζουμε ένα blog για να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και να βοηθήσουμε τον κόσμο; Θα είμαστε οι πρώτοι που το κάνουμε”. Και όντως είμαστε το πρώτο ζευγάρι Travel Bloggers στην Ελλάδα που επιχειρεί κάτι τέτοιο. (Σεπτέμβριος 2015)

Η συνέχεια..

Τη συνέχεια βέβαια δεν μπορούσαμε να τη φανταστούμε, καθώς πιστεύαμε ότι θα είναι κάτι εύκολο και σε 1-2 μήνες θα είμαστε OnAir! Αμ δε.. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται (Θα γράψουμε αργότερα άρθρο για το στήσιμο ενός τέτοιου site, τις παγίδες κ.α.)! Μπορεί το αεράκι και η ευχάριστη διάθεση της στιγμής να έφερε μία δημιουργική πρόταση, όμως η συνέχεια απαιτούσε πολύ κόπο και χρόνο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σκεφτήκαμε να εγκαταλείψουμε την ιδέα, αφού είναι αυτό που αγαπάμε, αυτό που ονειρευόμαστε, αυτό που θέλουμε να κάνουμε.. Να ταξιδεύουμε!

 “Παρά τις δυσκολίες το ταξίδι μας άρχισε και θα είναι εδώ για πολλά χρόνια!”

Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα…

Άλλοι έχουν πάθος με τα ακριβά αυτοκίνητα, άλλοι με τα ρούχα, άλλοι με τα gadgets, άλλοι.. με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Το δικό μας πάθος είναι να ξεβολευόμαστε από το σπίτι και να εξερευνούμε νέα μέρη, άγνωστα για εμάς. ”Γιατί το αδοκίμαστο και το απ’ αλλού φερμένο” είναι αυτό που μας γεμίζει και μας κάνει ευτυχισμένους. Να ταξιδεύουμε, να ταξιδεύουμε και να.. ταξιδεύουμε.

Είμαστε δύο άνθρωποι της διπλανής πόρτας που καταφέραμε να μετατρέψουμε το χόμπι μας σε μία διαδικτυακή πηγή πληροφόρησης. Μέσα απ’ αυτήν προσπαθούμε να ενημερώσουμε και να ψυχαγωγήσουμε όσους μας διαβάζουν. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς? Μπείτε στο About Travelen ή γνωρίστε μας μέσα από τις EN stories.Τι ταξιδιώτες είμαστε


Μμμμ.. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε. Εύκολους πάντως δεν μας λες. Ασυμβίβαστους μας λες. Υποτονικούς δεν μας λες. Ανήσυχους μας λες. Όπως και να μας πεις το σίγουρο είναι ένα. Είμαστε.. κατ’ εξακολούθηση Ταξιδευτές!

Γιατί ταξιδεύουμε

Σύμφωνα με το ρητό “Το ταξίδι είναι το μόνο πράγμα που αγοράζεις και σε κάνει πλουσιότερο”. Έτσι κι εμείς ταξιδεύουμε για να γίνουμε πιο πλούσιοι. Και δεν μιλάμε φυσικά για υλικό πλούτο. Μέσα από τα ταξίδια ανοίγουμε τους ορίζοντες μας, γεμίζοντας εμπειρίες, εικόνες, γνωρίζοντας κουλτούρες αλλά και νέους τρόπους ζωής. Επίσης δοκιμάζοντας τα φαγητά και μιλώντας με τους ανθρώπους, γινόμαστε κομμάτι της καθημερινής τους ζωής. Και φυσικά μέσα από τα αξιοθέατα, τα μνημεία και τα διάφορα μουσεία μαθαίνουμε για την ιστορία και τις παραδόσεις τους.

Τι μπορώ να κάνω στο Travelen…

Ο σκοπός

Το ψυχαγωγικό αυτό blog έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους αναγνώστες να οργανώσουν το δικό τους ταξίδι, με ευκολία και ακρίβεια. Δίνει επίσης την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να ενημερωθούν για τελευταία travel-o-νέα και να κερδίσουν όμορφα ταξιδιωτικά δώρα.

Οργανώνω το δικό μου ταξίδι

Στη σελίδα των προορισμών θα βρείτε τις πόλεις που έχουμε επισκεφτεί, μέσα στις οποίες υπάρχει ένα ολοκληρωμένο “πακέτο” για το τι μπορείτε να κάνετε (DoDo), τι μπορείτε να δείτε αν έχετε επιπλέον χρόνο (More), που μπορείτε να φάτε (Food), να μείνετε (Hotels) και να διασκεδάσετε (Entertaintment). Έτσι με 5 απλά βήματα μπορείτε να οργανώσετε το δικό σας ταξίδι εύκολα και γρήγορα. Μη χάνετε χρόνο, μολύβι-χαρτί-Travelen και βουρ για ταξίδι..Ενημερώνομαι για τα πιο Hot ταξιδιωτικά νέα

Στην κατηγορία που ήδη βρίσκεστε (Blog Posts) θα βρείτε τα τελευταία νέα από τον χώρο του ταξιδιού, με θέματα που αφορούν τον Άνθρωπο και την Τεχνολογία, τα Ξενοδοχεία, τη Μόδα, το Φαγητό αλλά και να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες μέσω των Tips & Tricks. Τέλος, η συνεχής ανανέωση του Blog θα σας κρατάει ενημερωμένους για τις τελευταίες ταξιδιωτικές εξελίξεις.

Ψυχαγωγούμαι και κερδίζω

Στην Gallery θα βρείτε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τα οποία έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε νέα μέρη και να φτιάξετε τις δικές σας, μοναδικές εικόνες. Επίσης μέσα από τους διαγωνισμούς μπορείτε να κάνετε δικά σας τα υπέροχα δώρα, λαμβάνοντας συμμετοχή.

Μπαίνω στην παρέα του Travelen

Μπείτε τώρα στην πιο ταξιδιάρικη social-ική παρέα μέσα από το facebook, το youtube, το twitter, το instagram, το pinterest και το google+. Ακολουθήστε μας για να ενημερώνεστε συνεχώς και να μην χάνετε τα απίθανα δώρα που κληρώνονται από κάθε social-ικό λογαριασμό μας. #StaytunedTravelen #TravelenSocialMedia

0 Σχόλια

Μπείτε στη συζήτηση

CommentLuv badge