DoDo
E.N. Story
Φαγητό
More
Tips
Διαμονή

Διασκέδαση

Le Trappiste

Το Le Trappiste είναι το πιο γνωστό μαγαζί στη νυχτερινή ζωή της πόλης, αποτελώντας πόλο έλξης για δεκάδες λάτρεις της μπύρας. Στεγάζεται σε ένα υπόγειο κελάρι, όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Ξεχωρίζει για την παρεΐστικη διάθεση και την τεράστια ποικιλία σε μπύρες, με τις τιμές να κινούνται σε λογικά επίπεδα. Εδώ θα συναντήσετε και μια από τις σπάνιες λευκές μοναστηριακές μπύρες! Επίσης το προσωπικό είναι φιλικό και έτοιμο να σας βοηθήσει, ώστε να κάνετε την ιδανική επιλογή. Από Παρασκευή έως Κυριακή γεμίζει με κόσμο, γι’ αυτό είναι καλό να είστε εκεί κατά τις 19.00. Υπέρ Προτεινόμενο (Υ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: το πακέτο Μπυρο-γευσιγνωσίας (5 μπύρες της επιλογής σας)

Τι Πήραμε: 2 Πακέτα με 5 μπύρες επιλογής μας. Συνολικό κόστος 20€.

Συνολική βαθμολογία: 9.1
Ποσότητα προϊόντων: 9
Ποιότητα Προϊόντων: 9
Γεύση: 9.5
Τιμή: 9.5
Περιβάλλον: 9
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 9
Εμφάνιση προϊόντων: 9

I Love Coffee

Για τους λάτρεις του καφέ υπάρχει ένα εξαιρετικό espresso bar που όμοιο του δεν έχουμε βρει ούτε σε μεγάλες πόλεις, όπως η Ρώμη, το Παρίσι κ.α. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100μ. από την πλατεία Markt σε ένα μοντέρνο, μακρόστενο μαγαζί. Αυτά που κλέβουν την παράσταση είναι το έξυπνο λογότυπο, το πάθος και η αγάπη γι’ αυτό που προσφέρουν. Οι τιμές είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο, αλλά αυτό ισορροπείται με τη γεύση και την ποιότητα του καφέ. Μια γουλιά μόνο αρκεί για να αναφωνήσετε κι εσείς I love coffee! Υπέρ Προτεινόμενο (Υ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: το θεσπέσιο Cappuccino με τη βελούδινη κρέμα από γάλα!

Τι Πήραμε: 1 Latte macchiato & 1 Cappuccino με nutella. Συνολικό κόστος 8€.

Συνολική βαθμολογία: 8.9
Ποσότητα προϊόντων: 9
Ποιότητα Προϊόντων: 10
Γεύση: 10
Τιμή: 7.5
Περιβάλλον: 8.5
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 8
Εμφάνιση προϊόντων: 9.5

Duvelorium

Tο σπίτι της Duvel είναι ένα καλό μέρος για να απολαύσετε μερικές βέλγικες μπύρες με θέα το Belfort. Στεγάζεται στον πρώτο όροφο του Historium Brugge, μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με πρωτότυπη διακόσμηση. Διαλέξτε το πακέτο “γευσιγνωσίας” και απολαύστε τρεις από τις δέκα υπέροχες βαρελίσιες προτάσεις που διαθέτει το μαγαζί. Εκτός όμως από τις μπύρες θα βρείτε και περιορισμένα σνακ/κρύα πιάτα για να τις συνοδεύσετε. Τέλος, στη μπυραρία υπάρχει το επίσημο Gift shop της Duvel, από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε αναμνηστικά και διάφορα αντικείμενα. Προτεινόμενο (Π)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: άφθονη μπύρα Duvel.

Τι Πήραμε: 2 “Πακέτα” γευσιγνωσίας & 1 Πιατέλα με Τυριά. Συνολικό κόστος 19€.

Συνολική βαθμολογία: 8.1
Ποσότητα προϊόντων: 8
Ποιότητα Προϊόντων: 8
Γεύση: 8.5
Τιμή: 8
Περιβάλλον: 8.5
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 8
Εμφάνιση προϊόντων: 8

’T Klein Venetie

Ένα μαγαζί που εκτός από καφέ, μπύρα, ποτό.. προσφέρει και την πιο όμορφη θέα της πόλης, αφού βρίσκεται στην περίφημη γωνία Rozenhoedkaai. Παρά το εμπορικό σημείο και τη μεγάλη διέλευση τουριστών έχει διατηρήσει τις τιμές σε λογικά επίπεδα. Το σέρβις του είναι αρκετά εξυπηρετικό, με φιλική διάθεση, δίνοντας προτεραιότητα στον πελάτη (πράγμα δύσκολο για τουριστικό μαγαζί). Προτιμήστε το αν θέλετε να απολαύσετε μια βέλγικη μπύρα και να κερδίσετε λίγες στιγμές χαλάρωσης, στις όχθες της “μικρής Βενετίας”. Καλή επιλογή (Κ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: το βέλγικο νέκταρ που ακούει στο όνομα Karmeliet Trippel.

Τι Πήραμε: 1 Βαρελίσια μπύρα & 1 Μπύρα Karmeliet Trippel. Συνολικό κόστος 6.80€.

Συνολική βαθμολογία: 7.8
Ποσότητα προϊόντων: 7
Ποιότητα Προϊόντων: 7.5
Γεύση: 7.5
Τιμή: 8
Περιβάλλον: 9
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 8.5
Εμφάνιση προϊόντων: 7


Τα κείμενα & οι βαθμολογίες αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια όλα όσα συναντήσαμε τη χρονική περίοδο που επισκεφτήκαμε το εκάστοτε κατάστημα. Το Travelen δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές, στη διακόσμηση, στην εξυπηρέτηση, στην αλλαγή διεύθυνσης ή οτιδήποτε διαφορετικό συναντήσετε, κατά την επίσκεψη σας. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η κριτική/άποψή μας αφορά ΜΟΝΟ καταστήματα που έχουμε επισκεφτεί.