DoDo
E.N. Story
Φαγητό
More
Tips
Διαμονή

Διασκέδαση

Forum Weinerei

Το Forum Weinerei βρίσκεται 2χλμ. από το κέντρο της πόλης και στεγάζεται σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον, κατάλληλο για να πιείτε μερικά κρασάκια! Η είσοδος στο μαγαζί έχει ένα μικρό αντίτιμο με το οποίο δικαιούστε ένα ποτήρι κρασί. Στη συνέχεια μπορείτε να πιείτε όσα ποτήρια θέλετε, αλλά και να φάτε από τον μπουφέ, αφήνοντας όσα χρήματα νομίζετε ότι θα ήταν δίκαιο**! Η όλη εμπειρία έχει ένα μυστηριώδη χαρακτήρα, που δε συναντάτε εύκολα. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλά από τα κρασιά είναι δικής τους παραγωγής, ενώ οι γεύσεις των εδεσμάτων δεν εντυπωσιάζουν. Ο συνδυασμός, κρασιού, παιχνιδιού και ζεστού περιβάλλοντος είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Μετά τις 8 γίνεται μία γευσιγνωσία κρασιού. Γι’ αυτό αν θέλετε να το επισκεφτείτε εκείνη την ώρα θα πρέπει να κλείσετε τραπέζι.
** Προσέξτε τι αφήνετε.. Οι υπεύθυνοι ξέρουν πόσο φάγατε και ήπιατε!

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τις διάφορες ποικιλίες Κρασιών.
Κόστος: €€€
Συνολική βαθμολογία: ????

Hilde Cafe

Το Hilde Cafe αποτελεί μία καλή επιλογή για να ξεκουραστείτε και να πιείτε ήρεμα τον καφέ σας. Ο εσωτερικός του χώρος είναι ζεστός, φιλόξενος, με ξύλινο πάτωμα, και προσφέρει πολλές επιλογές για να καθίσετε. Προτιμήστε μία πολυθρόνα μπροστά στο παράθυρο ώστε να έχετε πολύ φως και να χαζεύετε την περατζάδα. Αν πάλι έχει καλό καιρό, καθίστε στον εξωτερικό του χώρο. Το μαγαζί είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της μέρας, καθώς σερβίρει πρωινό, νόστιμες σαλάτες, κρύα πιάτα, κρουασάν, γλυκάκια και φρεσκότατα χειροποίητα κέικ. (Μη παραλείψετε να τα δοκιμάσετε..)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: το Κέικ Νutella.
Κόστος: €€-€€€
Συνολική βαθμολογία: ????

Berlin Bar 203

Το Berlin Bar 203 βρίσκεται στον τηλεοπτικό πύργο του Βερολίνου, σε ύψος 203m (όπως δηλώνει και το όνομα του). Η επίσκεψη σ’ αυτό το μπαρ είναι μία διαφορετική και ευχάριστη εμπειρία, καθώς εκτός από τα απολαυστικά κοκτέιλ έχετε τη δυνατότητα για μία πανοραμική, βραδινή άποψη της πόλης. Η εξυπηρέτηση είναι αρκετά καλή και το περιβάλλον όμορφο και προσιτό για όλους. Στο μπαρ εκτός από τουρίστες, θα συναντήσετε και αρκετούς Βερολινέζους. Είναι ανοιχτό όλες τις μέρες μέχρι τις 00:00, όμως η ιδανική είναι μία καθημερινή, κατά τις 21:00.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τα Cocktail του.

Κόστος: €€€€

Συνολική βαθμολογία: ????

Cafe lebensArt

Το Cafe lebensArt βρίσκεται πάνω στoν κεντρικότατο δρόμο Unter den linden, και είναι ένα κακής ποιότητας τουριστικό μαγαζί. Μπορεί να είναι όμορφο (εμφανισιακά) και μεγάλο, οι ανεβασμένες τιμές του, η μέτρια ποιότητα όσων σερβίρει και το απρόσιτο προσωπικό, μετριάζουν την καλή, αρχική του εικόνα.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: ..Τίποτα!
Κόστος: €€€-€€€€
Συνολική βαθμολογία: ?


Τα κείμενα & οι βαθμολογίες αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια όλα όσα συναντήσαμε τη χρονική περίοδο που επισκεφτήκαμε το εκάστοτε κατάστημα. Το Travelen δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές, στη διακόσμηση, στην εξυπηρέτηση, στην αλλαγή διεύθυνσης ή οτιδήποτε διαφορετικό συναντήσετε, κατά την επίσκεψη σας. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η κριτική/άποψή μας αφορά ΜΟΝΟ καταστήματα που έχουμε επισκεφτεί.