DoDo
E.N. Story
Φαγητό
More
Tips
Διαμονή

Διασκέδαση

Black Light Theatre METRO

Το Black Light Theatre METRO είναι ένα έργο με πρωταγωνιστές τα.. φώτα νέον, τα οποία (καθοδηγούμενα από ανθρώπους) σχηματίζουν ένα θέαμα σπάνιας ομορφιάς. Η γρήγορη εναλλαγή των θεμάτων και των εικόνων κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ως το τέλος. Ο επαγγελματισμός, ο συντονισμός και η ικανότητα τόσων ανθρώπων πάνω στη σκηνή προκαλούν θαυμασμό, ενώ η ώρα περνάει ευχάριστα και εποικοδομητικά. Η παράσταση αγαπιέται και από τα παιδιά λόγω της γρήγορης κίνησης και του πλουραλισμού των σκηνών. Υπέρ Προτεινόμενο (Υ)

Ανοιχτά: Καθημερινά με μία παράσταση στις 20:00.
Είσοδος: 18€ για άτομα 10+ και 9€ για παιδιά κάτω των 10 ετών.
Κόστος: €€-€€€

Βαθμολογία: ?????

BeerGeek Bar

Μία επίσκεψη στο BeerGeek Bar σίγουρα θα σβήσει την επιθυμία σας για μπύρα. Το μαγαζί αποτελεί την ιδανική επιλογή γι’ αυτόν τον σκοπό, αφού διαθέτει δεκάδες Draft & εμφιαλωμένες μπύρες, με τα vol τους ξεκινάνε από 4% και να φτάνουν έως τα 17.5%!! Το ξύλο και ο ιδανικός φωτισμός θα σας κάνουν να χαλαρώσετε να τις απολαύσετε. Συμβουλή: Συνδυάστε τουλάχιστον μία έξοδο με την αποκλειστική απόλαυση μπύρας.. Γιατί Τσεχία σημαίνει μπύρα. Προτεινόμενο (Π)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: όσες περισσότερες Μπύρες!
Τι Πήραμε: 3 Βαρελίσιες τσέχικες & 1 Βαρελίσια γερμανική.
Κόστος: €-€€

Βαθμολογία: ????

Cafe Imperial

Ο πολυτελής art nouveau χώρος του Imperial Hotel είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί έναν χλιδάτο καφέ στην Πράγα! Σε ένα μεγάλο, καθαρό και εντυπωσιακό μαγαζί μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημα, το γλυκό, αλλά και το φαγητό σας. Αυτά που προκαλούν εντύπωση είναι τα φρέσκα ποιοτικά προϊόντα, η εξυπηρέτηση του προσωπικού. Ένα ακόμη στοιχείο του Cafe Imperial που δεν περνάει απαρατήρητο είναι η μεγάλη ποικιλία σε καφέδες, ποτά, σνακ, επιδόρπια και φαγητά. Προτεινόμενο (Π)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: την απίθανη Σοκολατο-βόμβα!
Τι Πήραμε: 1 Cappuccino, 1 Marocchino & 1 Chocolate Bomb.
Κόστος: €€€-€€€€

Βαθμολογία: ????

Pipa Beer Story

Το Pipa Beer Story έχει να καταθέσει τη δική του “ιστορία” στον κόσμο της μπύρας. Βρίσκεται στην καρδιά της Πράγας, σε απόσταση μόλις 200m. από το κέντρο και στεγάζεται σε έναν φιλόξενο, υπόγειο χώρο, με ωραία ξύλινη διακόσμηση. Το σημαντικότερο στοιχείο του είναι οι 160+ μπύρες, οι οποίες ικανοποιούν και το πιο δύσκολο γούστο. Το σέρβις είναι ευγενικό και έχει αρκετή υπομονή/διάθεση για να σας τις εξηγήσει όλες, ενώ οι τιμές είναι ελαφρώς ανεβασμένες. Προτεινόμενο (Π)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τις σπέσιαλ Μπύρες!
Τι Πήραμε: 1 Ιρλανδική βαρελίσια, 1 Μπύρα με σοκολάτα & 1 Special edition.
Κόστος: €€€-€€€€

Βαθμολογία: ????

Potrefena Husa Narodni

Το Potrefena Husa Narodni αποτελεί μία καλή επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει μία αυθεντική τσέχικη μπύρα Staropramen. Στεγάζεται σε έναν καθαρό και όμορφα διακοσμημένο χώρο με ευγενικό προσωπικό. Εκτός από το ποτό, τη μπύρα, ή τον καφέ, στο μαγαζί μπορείτε να απολαύσετε και αρκετά καλό φαγητό. Μία αξιόλογη επιλογή για να περάσετε ένα ευχάριστο και οικονομικό βράδυ σε ένα ζεστό περιβάλλον, χωρίς φασαρία. Καλή Επιλογή (Κ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: μπύρα Staropramen λεμόνι!
Τι Πήραμε: 2 μπύρες Staropramen, 1 Βαρελίσια μπύρα & 1 ποικιλία τυριών.
Κόστος: €-€€

Βαθμολογία: ???

Grand Cafe Orient

Ένα από τα πιο γνωστά καφέ της Πράγας είναι το Grand Cafe Orient. Πρόκειται για ένα ιστορικό μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στο κτίριο της Μαύρης Παναγίας. Εκεί απολάμβαναν τον καφέ τους οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της εποχής, ενώ σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα τουριστικό καφέ! Στον μεγάλο εσωτερικό χώρο μπορείτε να πάρετε καφέ, μπύρα ή κρασί αλλά και διάφορα σνακ/φαγητά. Αδιάφορο (Α)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τα Κέϊκ του.
Τι Πήραμε: 1 Cappuccino, 1 Ζεστή σοκολάτα & 1 Κέικ καρότο.
Κόστος: €€€-€€€€

Βαθμολογία: ??


Τα κείμενα & οι βαθμολογίες αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια όλα όσα συναντήσαμε τη χρονική περίοδο που επισκεφτήκαμε το εκάστοτε κατάστημα. Το Travelen δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές, στη διακόσμηση, στην εξυπηρέτηση, στην αλλαγή διεύθυνσης ή οτιδήποτε διαφορετικό συναντήσετε, κατά την επίσκεψη σας. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η κριτική/άποψή μας αφορά ΜΟΝΟ καταστήματα που έχουμε επισκεφτεί.