DoDo
E.N. Story
Φαγητό
More
Tips
Διαμονή

Διασκέδαση

Mondieu

“Ωω Μοντιέ”! Με αυτή τη φράση αρχίζει η περιγραφή για το κόσμημα της ζαχαροπλαστικής που ακούει στο όνομα Mondieu! Εύκολα μπορείτε να καταλάβετε ότι πρόκειται για το απόλυτο must της Μπρατισλάβα. Διαθέτει 3 καταστήματα στο κέντρο και προσφέρει εξαιρετική σοκολάτα σε όλες τις μορφές, φρεσκότατα κέικ, θεσπέσια λεμονάδα και άλλα καλούδια. Το Mondieu όχι μόνο θα σας ενθουσιάσει αλλά θα γίνει ένας ακόμη λόγος για να επιστρέψετε στην πόλη. Η εξυπηρέτηση, η ποιότητα και οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Υπέρ Προτεινόμενο (Υ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: την ανεπανάληπτη Ζεστή σοκολάτα με φρούτα του δάσους & την μοσχομυριστή Λεμονάδα.
Τι Πήραμε: 1 Ζεστή σοκολάτα με φρούτα του δάσους (μισή γάλακτος-μισή λευκή), 1 Ζεστή σοκολάτα υγείας με φράουλες, 1 Κέικ Oreo, 1 Λεμονάδα. Συνολικό κόστος 14€.

⭐ Βαθμολογία: 9.4

La Putika

Μια εξαιρετική επιλογή για να περάσετε το βράδυ σας είναι το μπαρ La Putika στο κέντρο της Μπρατισλάβα. Οι ντόπιοι και οι τουρίστες το προτιμάνε γιατί διαθέτει ευχάριστο περιβάλλον, μεγάλη ποικιλία και φθηνές τιμές. Σε έναν από τους δύο χώρους που διαθέτει, καπνιστών και μη, μπορείτε να απολαύσετε την μπύρα ή το ποτό σας, με συνοδεία χαλαρής μουσικής. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το σέρβις, αν και δεν γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, είναι φιλικό και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Υπέρ Προτεινόμενο (Υ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τις Μπύρες.
Τι Πήραμε: 1 Ουίσκι Talisker, 2 Mπύρες Leffe, 1 Πιατέλα τυριών. Συνολικό κόστος 13€.

⭐ Βαθμολογία: 8.8

Roof Bar Lindner

Το roof bar του Ξενοδοχείου Lindner δε θα μπορούσε να λείπει από τη σχετική λίστα. Με τη θέα από τον 13ο όροφο να είναι το μεγαλύτερο όπλο του, το μπαρ αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για να πιείτε το ποτό σας με θέα το φωτισμένο Κάστρο της Μπρατισλάβα. Μπορεί η ποικιλία και οι γεύσεις να μην κλέβουν την παράσταση, ωστόσο ο lounge χώρος σε συνδυασμό με το χαμηλό φωτισμό και τη μαγευτική θέα δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσετε. Το μπαρ διαθέτει δωμάτιο καπνιστών, στο οποίο μπορεί να γίνει αγορά πούρων και τσιγάρων. Καλή Επιλογή (Κ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τα Ποτά.
Τι Πήραμε: 1 Μπουκάλι λευκό κρασί, 1 Πιατέλα τυριών. Συνολικό κόστος 36€.

⭐ Βαθμολογία: 7.9

The Club Bratislava

To The Club Bratislava είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να διασκεδάσετε μέχρι αργά στην πόλη. Το κλαμπ βρίσκεται στο κέντρο της Μπρατισλάβα και έχει εξαιρετική διακόσμηση, έντονη νυχτερινή διάθεση και πολύ καλό σέρβις. Αυτά που ολοκληρώνουν την εμπειρία είναι τα καθαρά ποτά και το εξαιρετικό πρόγραμμα, που ωθεί τους θαμώνες σε χορό. Το κλαμπ συγκεντρώνει ντόπιους, τουρίστες και φοιτητές από άλλες χώρες που δημιουργούν ένα ιδανικό κράμα για διασκέδαση και γνωριμίες.

UFO Bar

Ένα βήμα πριν την ταράτσα του διαστημικού πύργου συναντάμε το UFO Bar. Πρόκειται για έναν χώρο 360° ο οποίος περιλαμβάνει εστιατόριο και μπαρ. Το περιβάλλον είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας. Την κορυφαία θέση στο χώρο (με θέα το κάστρο) κατέχει το εστιατόριο, το οποίο όμως είναι ακριβό και δεν προσφέρει αξιόλογα πιάτα. Γι’ αυτό προτιμήστε κάποια θέση κοντά στο εστιατόριο, ώστε να έχετε καλύτερη θέα. Το σέρβις του είναι μέτριο, ενώ μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρύ κούνημα. Καλή Επιλογή (Κ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τους Καφέδες.
Τι Πήραμε: 1 Πράσινο τσάι & 1 Αναψυκτικό. Συνολικό κόστος 5€.

⭐ Βαθμολογία: 7.6


Τα κείμενα & οι βαθμολογίες αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια όλα όσα συναντήσαμε τη χρονική περίοδο που επισκεφτήκαμε το εκάστοτε κατάστημα. Το Travelen δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές, στη διακόσμηση, στην εξυπηρέτηση, στην αλλαγή διεύθυνσης ή οτιδήποτε διαφορετικό συναντήσετε, κατά την επίσκεψη σας. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η κριτική/άποψή μας αφορά ΜΟΝΟ καταστήματα που έχουμε επισκεφτεί.