DoDo
E.N. Story
Φαγητό
More
Tips
Διαμονή

Διασκέδαση

The Harp

Βρίσκεται κοντά στην Trafalgar Square και είναι το ιδανικότερο μέρος για να απολαύσετε μερικές από τις δεκάδες μπύρες της. Η Νο1 Pub του Λονδίνου δε θα μπορούσε να μη διαθέτει κλασικό αγγλικό στυλ και ιδιαίτερα διακοσμημένο εσωτερικό χώρο. Παρά τη μεγάλη φήμη και τις διακρίσεις* του, διατηρεί χαμηλά το προφίλ και τις τιμές, ενώ κρατάει ψηλά τα επίπεδα της εξυπηρέτησης και της ευχαρίστησης του πελάτη. Για όσους έχουν διαβάσει την ΕΝ story, αυτή είναι η υπαίτια pub για την περιπέτεια μας. Υπέρ Προτεινόμενο (Υ)

*Έχει κερδίσει αρκετά βραβεία, το σημαντικότερο εκ των οποίων είναι η ανάδειξή της ως η καλύτερη Pub για το 2012!

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: μερικές από τις Μπύρες.

Τι Πήραμε: 1 Βαρελίσια κόκκινη 500ml, 1 Βαρελίσια μαύρη 500 ml. Συνολικό κόστος: 12£

Συνολική βαθμολογία: 9

Ποσότητα προϊόντων: 9
Ποιότητα Προϊόντων: 9
Γεύση: 9
Τιμή: 9
Περιβάλλον: 9.5
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 8.5
Εμφάνιση προϊόντων: 9

Humble Grape

Είναι ένα από τα καλύτερα wine bars της πόλης. Η μεγάλη ποικιλία και οι λογικές τιμές αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις των ποιοτικών κρασιών και όχι μόνο. Η διακόσμηση με το ξύλο και τα ζεστά χρώματα, όπως και η ευγένεια του προσωπικού, θα σας κάνουν να νιώσετε σα να βρίσκεστε σε φιλικό περιβάλλον. Κάθε Δευτέρα υπάρχει μεγάλη προσφορά, στην οποία πληρώνετε το μπουκάλι σε τιμή λιανικής! Αν το επισκεφτείτε Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να κάνετε κράτηση, καθώς υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε τραπέζι. Υπέρ Προτεινόμενο (Υ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: την Πιατέλα αλλαντικών/τυριών.

Τι Πήραμε: 1 Μπουκάλι κόκκινο κρασί & 1 Πιατέλα αλλαντικών/τυριών. Συνολικό κόστος 37£

Συνολική βαθμολογία: 9.1
Ποσότητα προϊόντων: 8.5
Ποιότητα Προϊόντων: 9
Γεύση: 9
Τιμή: 9
Περιβάλλον: 9.5
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 9.5
Εμφάνιση προϊόντων: 9.5

My Place Soho

Ένα μέρος που εύκολα μπορεί να γίνει το στέκι σας, όπως αποκαλύπτει και το όνομα του, όλες τις ώρες της μέρας. Βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής Soho σε έναν όχι και τόσο πολυσύχναστο δρόμο. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από καφέδες, χυμούς, ποτά, σνακ, διάφορες πιατέλες, αλλά και πρωινό όλα σε λογικές τιμές. Στο εσωτερικό του κυριαρχούν το ξύλο, η πέτρα και τα γήινα χρώματα, γεγονός που θα σας κάνει πολύ γρήγορα να νιώσετε άνετα. Προτεινόμενο (Π)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τις συνοδευτικές Πιατέλες.

Τι Πήραμε: 1η φορά: 1 Πιατέλα τυριών/αλλαντικών για 3 άτομα & 2 Ποτήρια κρασί. Συνολικό κόστος 21£
2η φορά: 1 Mojito, 1 Cosmopolitan & 1 My place rolls ρολάκια με καυτερή σως. Συνολικό κόστος 25£

Συνολική βαθμολογία: 8.4
Ποσότητα προϊόντων: 7.5
Ποιότητα Προϊόντων: 8.5
Γεύση: 8.5
Τιμή: 8
Περιβάλλον: 9
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 9
Εμφάνιση προϊόντων: 8

Lord Nelson

Δε θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε την pub απέναντι από το ξενοδοχείο μας. Ένας τόπος συνάντησης των νέων, κυρίως, ανθρώπων, οι οποίοι μαζεύονται για να πιούνε τη μπυρίτσα τους ή να τσιμπήσουν κάτι γρήγορο. Η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι τα αμερικάνικου τύπου burgers, τα οποία αυτοχαρακτηρίζει ως τα καλύτερα της πόλης. Έχει ένα ιδιαίτερο, καρναβαλίστικο στυλ, ενώ το προσωπικό είναι χύμα με αργή, αλλά ευγενική εξυπηρέτηση. Προτεινόμενο (Π)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τα αυτοδιαφημιζόμενα Burger.

Τι Πήραμε: 2 Μπύρες Guiness & 1 Burger. Συνολικό κόστος 20£

Συνολική βαθμολογία: 8.1
Ποσότητα προϊόντων: 8.5
Ποιότητα Προϊόντων: 8
Γεύση: 8.5
Τιμή: 9
Περιβάλλον: 7.5
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 6.5
Εμφάνιση προϊόντων: 8

The Queens Head

Μετά από μία βόλτα για shopping στις Regent & Oxford Str. καταλήξτε σε αυτήν την πολυμορφική pub, για να χαλαρώσετε, πίνοντας τη μπύρα σας. Ο διώροφος χώρος της είναι παραδοσιακός, ζεστός με έντονο το αγγλικό ύφος της παλιάς εποχής. Στο ισόγειο φιλοξενεί μία κλασική Pub, ενώ στον επάνω όροφο μπορείτε να γευματίσετε ή να δειπνήσετε! Επιλέξτε ανάλογα με τη διάθεση σας. Καλή επιλογή (Κ)

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε: τη μπύρα London pride.

Τι Πήραμε: 1 Μπύρα London pride & 1 Βαρελίσια μαύρη μπύρα. Συνολικό κόστος 13.5£

Συνολική βαθμολογία: 7.8
Ποσότητα προϊόντων: 7.5
Ποιότητα Προϊόντων: 8.5
Γεύση: 7.5
Τιμή: 8
Περιβάλλον: 8.5
Εξυπηρέτηση-Ευγένεια: 7.5
Εμφάνιση προϊόντων: 7


Τα κείμενα & οι βαθμολογίες αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια όλα όσα συναντήσαμε τη χρονική περίοδο που επισκεφτήκαμε το εκάστοτε κατάστημα. Το Travelen δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές, στη διακόσμηση, στην εξυπηρέτηση, στην αλλαγή διεύθυνσης ή οτιδήποτε διαφορετικό συναντήσετε, κατά την επίσκεψη σας. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η κριτική/άποψή μας αφορά ΜΟΝΟ καταστήματα που έχουμε επισκεφτεί.